Cine suntem

Cine suntem

Descoperiți cele mai excepționale hoteluri și  călătorii de lux.

Aici, la Vogue Voyage, oferim oferte exclusive și atent selectate pentru hoteluri si călătorii și de lux în România și în străinătate. Oferim reduceri de până la 60% din prețul pe care l-ați  plăti pe o rezervare pe orice alt site. Vă întrebați cum este posibil acest lucru? Ei bine, chiar și cele mai bune hoteluri se întâmplă să aibă camere libere ...

Pentru a accesa tarifele rezervate numai membrilor, tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați pe platforma noastra  cu adresa dvs. de e-mail sau Facebook. Înregistrarea este complet gratuită și va rămâne întotdeauna astfel.

În schimb, veți avea acces exclusiv la rate cu adevărat imbatabile.

 

Filozofia noastră

Întotdeauna prezentăm doar hoteluri și sejururi pe care le considerăm super speciale: stațiunile și hotelurile de patru și cinci stele pe care suntem siguri că ii va mulțumi pe clientii noștri.

Toate hotelurile și ofertele  sunt alese cu atenție și pregătite de experți din domeniu. Veți găsi  hoteluri confortabile de tip boutique, precum și hoteluri de design. SPA-uri de cinci stele și vacanțele de vis pe plaje tropicale.

Lucrăm numai cu parteneri care ne oferă preturi exclusive și selectionam cu grija fiecare oferta . Căutăm, de asemenea, mereu acele avantaje care fac ca șederea voastră să fie super specială: upgrade-uri gratuite, o sticlă de șampanie , un masaj, o cină inclusă în preț și multe altele.

Alăturați-vă Vogue Voyage și descoperiți cele mai bune oferte lux în destinatii exlusive .

 

Cum funcționează

Aici la Vogue Voyage , credem că rezervarea unei vacanțe ar trebui să fie o experiență plăcută, fără nici un fel de stres. Am decis astfel să creăm un site unde să putem prezenta o gamă de oferte imbatabile selectate cu atenție și accesibile exclusiv membrilor noștri.

Pe durata uneia dintre vânzările noastre flash, garantăm că prețul este cel mai bun de pe web .

În fiecare săptămână oferim vânzări flash timp de aproximativ zece zile fiecare - timpul rămas este întotdeauna indicat pe fiecare ofertă. Putem avea până la 40 de oferte în aceeași perioadă, dar vă vom ține la curent prin e-mail cu privire la noutatile  săptămânii

Este de remarcat că, deși toate prețurile noastre sunt cele mai bune pe care le puteți găsi pe web pe întreaga durată a ofertei, disponibilitatea celor mai ieftine preturi poate fi limitată. Ofertele noastre sunt adesea disponibile pentru rezervare în avans de zile, săptămâni sau luni.

Vogue Voyage SRL își are sediul înStrada Vasile Alecsandri , nr. 9 , Scara A , Etaj 2 , Ap. 7 , Iasi , România și C.U.I. 40741143.